Ήρθε η ώρα να ανοιχτεί επιτέλους

προγνωστικά

Προγνωστικά από την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Κύπρο περιλαμβάνει η στήλη του Δημήτρη Ανδρουτσόπουλου.

Καλησπέρα σε όλους. Η Εθνική συνεχίζει σήμερα το ταξίδι της στο φετινό Nations League, αντιμετωπίζοντας την Κύπρο στο Βόλο. Το θετικό κλίμα και η αισιοδοξία που επικρατεί στις τάξεις της, αυτή την στιγμή είναι χαρακτηριστικά και εμείς δεν γινόταν να μην αφήναμε ασχολίαστο στοιχηματικά τον αγώνα στα προγνωστικά μας. Πάμε λοιπόν να δούμε με ηρεμία την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Κύπρο, που σίγουρα θα κρύβει περισσότερο ενθουσιασμό από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Προγνωστικά Ελλάδα – Κύπρος:

Η Εθνική μας ομάδα έκανε το καλύτερο παιχνίδι που μπορούσε κόντρα στο Κόσοβο. Δεν είχε την απόλυτη κυριαρχία αλλά εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη των αντιπάλων, βρήκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο ενώ θα μπορούσε άνετα να είχε αυξήσει το προβάδισμα της στο δεύτερο. Από την άλλη, η Κύπρος ήταν σίγουρα βελτιωμένη κόντρα στην Βόρεια Ιρλανδία αλλά και πάλι ήταν η γνωστή ανιαρή ομάδα που έχουμε συνηθίσει. Το κλίμα στο στρατόπεδο της μόνο καλό δεν θα το χαρακτήριζε κανείς, με τον προπονητή της, Κωστένογλου να δέχεται συνεχώς και αδιακρίτως πυρά από τα ΜΜΕ της χώρας. Στον Βόλο θα κατέβει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα θελήσει να σπάσει το ρόδι, σκοράροντας για πρώτη φορά.

Εκτίμηση: Αναμένεται ελεύθερο παιχνίδι, η Εθνική με αρκετή αυτοπεποίθηση θα προσπαθήσει να δείξει ωραία πράγματα σε ένα γεμάτο γήπεδο. Καμία εμπιστοσύνη δεν εμπνέει η άμυνα της Κύπρου, ίσως βέβαια δείξει πραγματάκια μπροστά. Κρατάμε το Over 2,5 στο 1.95 από το PameStoixima.gr, για Funbet το γκολ με κεφαλιά του Γιακουμάκη στο 6.40 από τη Stoiximan.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
21:45
Ελλάδα - Κύπρος
Over 2,5
1.95
Fun bet
21:45
Ελλάδα - Κύπρος
Γκολ Γιακουμάκη με κεφαλιά
6.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις