Ελλάδα – Κύπρος: Ανεβάζει ταχύτητα η «γαλανόλευκη»

Ελλάδα - Κύπρος

Το παιχνίδι του Nations League που συγκεντρώνει τα βλέμματα σήμερα Πέμπτη δεν είναι άλλο από το Ελλάδα - Κύπρος.

Συνεχίζεται το μαζεμένο πρόγραμμα του Nations League και τη τιμητική του σήμερα φυσικά έχει το Ελλάδα – Κύπρος. Το Bet of the Day έχει όλες τις λεπτομέρειες και προτείνει.

  • «Πανθεσσαλικό» (22700), Βόλος.
  • Μόνο νίκες έχει η Ελλάδα απέναντι στη Κύπρο τη τελευταία εικοσαετία.
  • Τελευταία νίκη της Κύπρου το μακρινό 2001 σε φιλικό αγώνα.

Ελλάδα

Ρεπορτάζ: Αν μη τι άλλο θετικό χαρακτηρίζεται το ξεκίνημα της Ελλάδας σε αυτό το Nations League. Πολύ καλά στοιχεία από την ομάδα του Πογέτ, που δείχνει να έχει και εξαιρετικό υλικό και κυρίως κλίμα εντός της ομάδας. Σε καμία περίπτωση δε θέλει να σκέφτεται απώλεια βαθμών εντός έδρας, παρ’ όλη τη στενή σχέση των δύο ομάδων.

Stat attack: No/goal οι έξι από τις τελευταίες επτά αναμετρήσεις της Ελλάδας.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Απουσίες: Μοναδικός απών ο Κώτσιρας, που αποκόμισε μια θλάση και τέθηκε εκτός ομάδας για τη συνέχεια των υποχρεώσεων.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Βλαχοδήμος – Μπάλντοκ, Χατζιδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας – Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Μπακασέτας – Λημνιός, Μασούρας, Γιακουμάκης.

Κύπρος

Ρεπορτάζ: Δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία η Κύπρος, με το επιθετικό πρόβλημα να παραμένει άλυτο. Αμυντικά εμφανίζει τρανταχτές αδυναμίες, με το έργο του Κωστένογλου να είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζουν ως φιλικό το παιχνίδι με την Ελλάδα και θα το παλέψουν, όπως κάνουν τα τελευταία χρόνια.

Stat attack: Over 2,5 οι τρεις από τις τελευταίες τέσσερις εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

Απουσίες: Χωρίς προβλήματα η αποστολή για το Νίκο Κωστένογλου.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Μιχαήλ – Κυριακού, Γκόκιτς, Παναγιώτου – Πίτας, Αρτυματάς, Καστάνιος, Παπουλής, Ιωάννου – Σωτηρίου, Τζιόνης.

Ελλάδα - Κύπρος: Ανεβάζει ταχύτητα η «γαλανόλευκη»

Όσο και καλές σχέσεις να έχουν οι δύο ομάδες το παιχνίδι δε θα έχει το χαρακτήρα φιλικού. Η Κύπρος βγάζει το λάδι στην Ελλάδα στις τελευταίες αναμετρήσεις τους και κάτι ανάλογο περιμένω και σήμερα. Πάντως η ομάδα του Πογέτ μοιάζει σε εξαιρετική κατάσταση και πραγματικά δε βλέπω το τρόπο να χάσει βαθμούς. Μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι και σίγουρα θα το ψάξει η «γαλανόλευκη».  Combo 1 & over 2,5 στο 2.05 στο Pamestoixima.gr.

  • O Γιακουμάκης το γυροφέρνει το γκολ στα πρώτα παιχνίδια, αλλά δε του έκανε το χατίρι η μπάλα. Σε απόδοση 3.75 το anytime του στο Pamestoixima.gr, δε με αφήνει ασυγκίνητο.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Combo
21:45
Ελλάδα - Κύπρος
1 & over 2,5
2.05
Σκόρερ
21:45
Ελλάδα - Κύπρος
Γκολ Γιακουμάκης
3.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις