Η φόρμα του Γκόνσολιν δίνει επιλογές

Προγνωστικά μπέιζμπολ

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Χτίζει σερί ο Παναγιώτης Δογαντζής με επιλογές από την MLB σε αποδόσεις μέχρι και 3.30.

Καλημέρα σε όλους. Εξαιρετική μέρα η χθεσινή καθώς, πέρασαν οι βασικές επιλογές μας. Σήμερα θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση των Γουάιτ Σοξ με τους Ντότζερς στα προγνωστικά μπέιζμπολ.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Γουάιτ Σοξ vs Ντότζερς

Δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Τα ξημερώματα, οι Γουάιτ Σοξ (26-27) κέρδισαν τους Ντότζερς (35-20) με 4-0. Εξαιρετικός ο Κόπεκ με 0 run σε 7 inning. Σήμερα οι Γουάιτ Σοξ θα ξεκινήσουν με τον Τζόνι Κουέτο ο οποίος, δίνει 3 run κατά μέσο όρο. Από την άλλη, οι Ντότζερς θα κατεβάσουν το βαρύ πυροβολικό τους, τον Τόνυ Γκόνσολιν, ο οποίος δίνει το ισχνό 1.59 run κατά μέσο όρο.

Ευκαιρία για τους Ντότζερς να πάρουν μία νίκη που θα τους ξεκολλήσει από το κακό σερί που τρέχουν. Ακόμη, ο Κουέτο παρ’ όλα τα σχετικά λίγα run που δίνει είναι αναξιόπιστος αφού δίνει αρκετά hit στους αντιπάλους του. Αν δώσει τα ίδια hit σε παίκτες όπως ο Τρι Τέρνερ, ο Μπετς και ο Φρίμαν. μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε run. Με αυτό σαν σκεπτικό θα πάρουμε τη νίκη των Ντότζερς με χάντικαπ -1,5.

Ακόμη θα πάρουμε και το over 5,5 strikeout του Γκόνσολιν. Προσέξτε γιατί το 5,5 είναι πολύ οριακό, καθώς οι μέσοι όροι που αγωνίζεται είναι 5 inning. Αν παίξει σε 5 inning η επιλογή θα είναι οριακή αλλά, αν παίξει σε περισσότερα θα βγει με σχετική ευκολία. Το over 5,5 σε απόδοση 2.15 στη Stoiximan, σε έναν τόσο καλό pitcher όπως ο Γκόνσολιν, είναι πολύ δελεαστικό για να το απορρίψουμε.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
03:10
Γουάιτ Σοξ - Ντότζερς
2 (-1,5 ΑΗ)
1.95
Ειδικό
03:10
Γουάιτ Σοξ - Ντότζερς
Γκόνσολιν over 5,5 strikeout
2.15
Combo ρίσκου
03:10
Γουάιτ Σοξ - Ντότζερς
2 & Γκόνσολιν over 5,5 strikeout
3.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις