Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 8/6) – Το Nations League μονοπωλεί το ενδιαφέρον

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 8/6): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 8/6) - Το Nations League μονοπωλεί το ενδιαφέρον

Γκαμπόν – Μαυριτανία (19:00): Με νίκες ξεκίνησαν έκαστες τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά, δείχνοντας σε καλή κατάσταση. Καλύτερη στα σημεία δείχνει η Γκαμπόν, αλλά δεν αντιλαμβάνομαι τον έντονο φαβοριτισμό της. Προτιμώ να στραφώ στο εύρος τερμάτων, με τα 2-3 γκολ στο 2.00 στη Novibet, να με καλύπτει.

Τανζανία – Αλγερία (19:00): Με νίκη ξεκίνησαν οι Αλγερινοί στα προκριματικά και δείχνουν με το καλημέρα πως θα είναι το αφεντικό του ομίλου. Η Τανζανία δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο στο ισόπαλο ματς με το Νίγηρα. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, θεωρώ πως οι Αλγερινοί μπορούν να καθαρίσουν από ημίχρονο στο 2.15 στο Pamestoixima.gr. 

Βέλγιο – Πολωνία (21:45): Διασύρθηκε το Βέλγιο στη πρεμιέρα του Nations League, με 1-4 από την Ολλανδία. Η Πολωνία επικράτησε 2-1 της Ουαλίας. Από το 2007 έχουν να ανταμώσουν ως αντίπαλοι με τη Πολωνία να επικρατεί τότε. Δεν έδειξαν σε καλή κατάσταση οι Βέλγοι, παραπάνω από ικανοί οι Πολωνοί για την έκπληξη. Κρατάω το αμφίτερμα στο 1.90 στη Novibet. 

Ουαλία – Ολλανδία (21:45): Δεν τα κατάφερε στη πρεμιέρα του Nations League η Ουαλία, αλλά πήρε την πρόκριση για το Κατάρ κόντρα στους Ουκρανούς. Η Ολλανδία σκόρπισε το Βέλγιο στη πρεμιέρα και δείχνει σε τρομερή κατάσταση. Μπορούν να κάνουν το δύο στα δύο οι «οράνιε». Οκ ακόμη και το 1.55 του διπλού στη betshop. 

Ιρλανδία – Ουκρανία (21:45): Δεν τα κατάφεραν οι Ουκρανοί κόντρα στην Ουαλία και δε θα βρίσκονται στο Κατάρ. Με πεσμένη ψυχολογία πλέον στη συνέχεια του Nations League, αν και στη πρεμιέρα ήταν πειστικοί κόντρα στη Σκωτία. Η Ιρλανδία κατάφερε να χάσει από την Αρμενία, χωρίς να δείξει κάτι. Έχει αξία η κόντρα και ας μην έχει τη ψυχολογία η Ουκρανία. Combo Χ2 & under 3,5 στο 1.95 στο Pamestoixima.gr.

Σκωτία – Αρμενία (21:45): Δεν έπεισαν ακόμη μια φορά οι Σκωτσέζοι, που ηττήθηκαν εύκολα στη πρεμιέρα από τους Ουκρανούς. Η Αρμενία πήρε την νίκη κόντρα στην Ιρλανδία και έκανε ποδαρικό με το δεξί. Έχουν τη ποιότητα μεσοεπιθετικά οι Αρμένιοι να δημιουργήσουν προβλήματα. Κουτσά στραβά ίσως βρουν και οι Σκωτσέζοι γκολ. Έχει αξία στα μάτια μου το αμφίτερμα στο 2.42 στο Pamestoixima.gr. 

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις