Η Premier League ακυρώνει τη συμφωνία με τη Ρωσία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος

Η Premier League ακυρώνει τη συμφωνία με τη Ρωσία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος

Σε μια συμβολική κίνηση προχωρούν οι ομάδες της Premier League, καθώς συμφώνησαν να ακυρώσουν τη συμφωνία με τη Ρωσία για τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα.

Εκτός κάδρου βγάζουν τη Ρωσία οι ομάδες της Premier League σε ό,τι στα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος, καθώς ακυρώνουν το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει αξίας 50 εκατ. ευρώ.

Οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, ώστε το Match Tv να μεταδίδει τους αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη αρχής γενομένης από το φετινό καλοκαίρι, αλλά την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθεί η ακύρωση της συμφωνίας.

Η Premier League είχε ήδη κινηθεί δυναμικά προς αυτή την κατεύθυνση από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, όταν σταμάτησε τη μετάδοση των αγώνων της στη Ρωσία τον Μάρτιο, ως αντίδραση για την εισβολή στην Ουκρανία.

Αυτή η μονομερής ενέργεια προφανώς θα φέρει οικονομικές επιπτώσεις στις ομάδες, πληρώνοντας αποζημιώσεις, αλλά αυτό περνά για τις 20 ομάδες σε δεύτερη μοίρα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αντιδράσουν.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις