Στήριγμα στο 1.67, fun bet στο 5.00

Στήριγμα στο 1.67, fun bet στο 5.00

Καλημέρα

Eπανέρχονται στη ζωή μας και οι ευρωπαϊκοί αγώνες μετά από σχεδόν 5 μήνες . Μην μπερδευτείτε, είμαστε ακόμα στη σεζόν 2019-2020.

Πάμε πρώτα στο νοκ άουτ ματς. Η Ίντερ ξεκίνησε καλά τη σεζόν, αλλά στη συνέχεια έπεσε η απόδοση της. Παρά ταύτα, κατάφερε να πάρει την τιμητική δεύτερη θέση έπειτα από μεγάλη μάχη με Αταλάντα και Λάτσιο. Οι «νερατζούρι» έχουν πολύ καλό υλικό, ικανό προπονητή και ίσως είναι η ευκαιρία τους να προχωρήσουν σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το θετικό γι΄αυτούς είναι ότι βρίσκονται σε ρυθμό αγώνων, καθώς η τελευταία αγωνιστική στο Καμπιονάτο διεξήχθη το Σαββατοκύριακο, ενώ η Χετάφε έχει να αγωνιστεί 2.5 εβδομάδες. Ούτως ή άλλως, υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες και θα ποντάρω στον άσο πρόκρισης της Ίντερ στο 1.67. Fun bet στον παιχταρά Λαουτάρο Μαρτίνες για σκόρερ του πρώτου γκολ στο 5.00.

Η Σαχτάρ έχει να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα και δεν έχει λόγο να ανοιχτεί. Διαθέτει πολύ γρήγορους μεσοεπιθετικούς και όταν έρθει η ώρα, μπορεί να κάνει τη ζημιά. Η Βόλφσμπουργκ θα ψάξει από την αρχή το γκολ που θα της δώσει ελπίδες και λογικά θα αφήσει κενά. Το 1Χ&over 1.5 στο 1.83 με καλύπτει απόλυτα.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης στο ready4bet.com

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις