Γερμανία – Αγγλία: Ψάχνουν αντίδραση στο Μόναχο

γερμανία - αγγλία

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Γερμανία - Αγγλία, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη Bet of the Day.

Οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων συνεχίζονται, το Nations League ξεχωρίζει καθημερινά στο πρόγραμμα. Κυριαρχεί η αναμέτρηση Γερμανία – Αγγλία απόψε, εκεί θα σταθούν τα προγνωστικά του Bet of the day.

  • Αλιάν Αρένα (75.024), Μόναχο.
  • Το ζευγάρι μετράει 4 under 2,5 στις 5 τελευταίες συναντήσεις του.
  • Το ζευγάρι έχει αναμετρηθεί 37 φορές. Οι Γερμανοί μετρούν 15 νίκες, οι Αγγλοι 17, ενώ 5 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Γερμανία

Ρεπορτάζ: Δεν έθελξε στην πρεμιέρα απέναντι στους Ιταλούς, έμεινε στο εκτός έδρας 1-1. Είχε ναι μεν την υπεροχή, δυσκολεύτηκε όμως να βρει ευκαιρίες. Κινδύνεψε αισθητά με τις αντεπιθέσεις των «ατζούρι», ανέβασε στροφές αφού έμεινε πίσω στο σκορ. Εντονη και δίκαια η κριτική από τον εγχώριο τύπο για τον κόουτς Χανς Φλικ και τις επιλογές του, όπως και για τις ελάχιστες ευκαιρίες του συνόλου του.

Απουσίες: Αμφίβολος ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός Μάρκο Ρόις, θα απουσιάσει ο Αντεγιέμι.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Κέρερ, Ζίλε, Ρούντιγκερ, Νάουμ – Γκιντογκάν, Κίμιχ – Γκνάμπρι, Μίλερ, Μουζιάλα – Χάβερτζ.

Stat attack: Ανοιξε το σκορ στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της.

Αγγλία

Ρεπορτάζ: Ναυγάριο στη Βουδαπέστη στην πρεμιέρα του Nations League, ηττήθηκε με 1-0 από την Ουγγαρία. Μπήκε αλλαγή και έκανε πέναλτι ο Τζέιμς της Τσέλσι, από τους μοιραίους και ο φορ της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, με μπόλικες χαμένες τελικές. Δεν σκόραρε μετά από 14 συνεχόμενες αναμετρήσεις, ενώ η ομάδα του Σάουθγκεϊτ μετράει τρία διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια στο Nations League που δεν βρήκε δίχτυα.

Απουσίες: Εκτός ελέω κορωνοϊού ο Φόντεν, δεν θα ρισκάρει ο Σάουθγκεϊτ με τους Τομόρι και Γκούεχι. Εκτός και ο Τζάστιν της Λέστερ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Πίκφορντ – Τζέιμς, Στόουνς, Μαγκουάιρ – Αρνολντ, Ράις, Φίλιπς, Σάκα – Στέρλινγκ, Κέιν, Γκρίλις.

Stat attack: Μετράει 4 over 2,5 στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της.

Γερμανία - Αγγλία: Ψάχνουν αντίδραση στο Μόναχο

Αμφότερες εκκίνησαν με γκέλα στο Nations League. Οι Γερμανοί ισοπαλία με τους Ιταλούς (1-1), οι Αγγλοι ήταν από τους Ούγγρους (1-0). Αμφότερες δέχτηκαν δριμύτατη κριτική από τον εγχώριο τύπο και καλούνται πλέον να βγάλουν αντίδραση στο Μόναχο. Σαφώς φαβορί οι Γερμανοί, ωστόσο η Αγγλία συνδυάζει ποιότητα και νιάτα. Δύσκολα θα πάρουν ρίσκα, πιθανά τα 2-3 γκολ στο 1.95 από τη Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
21:45
Γερμανία - Αγγλία
2-3 γκολ
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις