Η δροσιά των αουτσάιντερ

προγνωστικά

Προγνωστικά: Σε αγώνες της ACB και της Basket League ποντάρει σήμερα ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος δίνοντας αβάντα στα αουτσάιντερ.

Καλησπέρα, καλησπέρα. Πλούσιο σχετικά το πρόγραμμα της εβδομάδας, αλλά δεν έχει κάτι σοβαρό στο ποδόσφαιρο, δεδομένου του γεγονότος πως στα παιχνίδια του «Κυπέλλου Εθνών» περισσότερα φιλικά προετοιμασίας θυμίζουν παρά κανονικούς αγώνες. Αντιθέτως το «ψωμάκι» είναι στο μπάσκετ, με πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις να παίζονται σε Ισπανία και Ελλάδα και εμείς στα προγνωστικά μας, τιμάμε τις δύο μπασκετομάνες της Ευρώπης, ποντάροντας σε αγώνες της ACB και της Basket League.

Προγνωστικά: Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης

Παιχνίδι ζωής ή θανάτου για τους Βάσκους μέσα στο σπίτι τους. Η Μπασκόνια είναι πίσω με 2-0 στην σειρά με την Ρεάλ και σε περίπτωση που ξαναχάσει, τότε η χρονιά τελειώνει πρόωρα.

Από την άλλη οι Μαδριλένοι, είναι το απόλυτο αφεντικό του ζευγαρώματος, δείχνοντας με μεγαλοπρέπεια πως μετά την τρομερή πορεία στην Euroleague, θέλουν το κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα. Βέβαια η περιπέτεια υγείας του προπονητή τους, Πάμπλο Λάσο, δεν τους αφήνει σε ηρεμία, αφού κιόλας δεν θα έχουν τον κυβερνήτη τους για την υπόλοιπη σεζόν. Σίγουρα η μετάβαση από τις οδηγίες του προπονητή, σε εκείνες του βοηθού και σε ένα πιο ελεύθερο παιχνίδι, δεν είναι εύκολη και η Μπασκόνια σε συνδυασμό με την θέληση της, θα ψάξει να πατήσει στις αδυναμίες των «μερένγχες».

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Εκτίμηση: Για να λέμε την αλήθεια, η Ρεάλ θα πάει στους τελικούς. Απλώς περιμένουμε πως η Μπασκόνια θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της, ειδικά μέσα στο σπίτι της. Δεν θέλει να σκουπιστεί, δεν θέλει να γνωρίσει πρόωρο αποκλεισμό και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να απογοητεύσει το κοινό της. Η Ρεάλ έχει το μυαλό στον προπονητή της, ίσως βγάλει κούραση και από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Θα πάμε με το άσο (+3.5) στο 1.93, έχοντας και μία κάλυψη. 

Παναθηναϊκός – Λάρισα

Τι να πεις και τι να γράψεις για αυτή την σειρά. Από την απάθεια και τις κακές εμφανίσεις των «πράσινων», έως την μαχητικότητα των Θεσσαλών. Οι Λαρισαίοι με τους τρομερούς Αμερικανούς και τον δικό τους Γιόκιτς, Μάριν Μάριτς, κυνηγούν μία επικράτηση και μία νίκη που θα τους μεταφέρει στο Πάνθεον του ελληνικού μπάσκετ, καθώς άμα φύγουν με το διπλό από το ΟΑΚΑ σίγουρα θα μιλάμε για την μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Ο Παναθηναϊκός βέβαια λογικά θα αντιδράσει και θα βγάλει μία πιο επιβλητική φύση, θέλοντας να διαλύσουν τον αντίπαλο και να προχωρήσουν στους τελικούς. Φυσικά βέβαια η ομάδα του Γιώργο Βόβορα, δεν ακουμπάει τα standard της και σε καμία περίπτωση δεν…. είναι αυτή που πρέπει. Η αμυντική της λειτουργεία δεν είναι καλή, προβληματίζει ιδιαίτερα όταν ο αντίπαλος έχει την μπάλα στα χέρια, ενώ μέσα στο ζωγραφιστό δέχεται εύκολους πόντους.

Εκτίμηση: Το line της Λάρισας κάθε φορά είναι χαμηλό και πάντα το επιβεβαιώνει στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό. Αύριο θα δώσει και την ψυχή της για κάτι καλό, για την μεγάλη διάκριση και το τεράστιο θαύμα. Εξάλλου πίεση δεν έχει, το άγχος είναι στους απέναντι και βάζει και στους τέσσερις αγώνες όλα τα μεγάλα σουτ. Θα πάρουμε το over πόντων της στα προγνωστικά μας, στο 73.5 που το βρίσκουμε στο 1.90. 

Μπανταλόνα – Μπαρτσελόνα

Game 3 στην πράσινη πλευρά της Καταλονίας. Η Μπανταλόνα σόκαρε την Μπαρτσελόνα, παίρνοντας αλήτικο διπλό στο Palau Blaugrana και βάζοντας φωτιά στην σειρά. Η αρμάδα του Ντουράν, παίζοντας εκπληκτική άμυνα και ούσα εμφανώς βελτιωμένη στην επιθετική της λειτουργία, μπόρεσε να πετύχει 87 πόντους και να δεχθεί μόλις 81. Πλέον έβαλε για τα καλά πονοκέφαλους στον Γιασικεβίτσιους, ο οποίος βλέπει ξεκάθαρα πως μετά την τραγική απώλεια της Euroleague, το πρωτάθλημα μπαίνει σε περιπέτειες.

Οι Μπλαουγκράνα άμα κολλήσουν, κάνουν πάρα πολλά λάθη, πέφτουν στις παγίδες του αντιπάλου και παίζουν πολύ κακό μπάσκετ. Από την άλλη η Μπανταλόνα, κάνει ότι μπορεί για να μείνει ζωντανή και τώρα έχει μία τεράστια ευκαιρία να βρεθεί μία ανάσα από τους τελικούς! Το έργο της είναι αρκετά δύσκολο, αλλά η έδρα της καίει και ο κόσμος της την δίνει μεγάλη δύναμη.

Εκτίμηση: Η Μπανταλόνα έχει ιστορική ευκαιρία για πρόκριση στους τελικούς της ACB. Τώρα μπορεί να δώσει ένα μάθημα στην Μπαρτσελόνα, να μην την υποτιμήσει ξανά. Μπορεί να το διεκδικήσει το ματς στα ίσια, ο άσος με +6.5 χάντικαπ στο 1.78.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
19:30
Παναθηναϊκός - Λάρισα
Λάρισα over 73,5 πόντοι
1.91
Μονό
22:00
Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
1 (+3.5)
1.93
Μονό
22:00
Μπανταλόνα - Μπαρτσελόνα
1 (+6.5)
1.78
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις