Σχετικά με εμάς

Ηταν δίκαιο και έγινε πράξη

Σχετικά με εμάς

Άργησε κάτι χρόνια, τελικά, να γίνει πράξη αλλά… έγινε. Καθότι, κατ’ Αλ6, ήταν δίκαιο. Μετά από πολλά ταξίδια, αρκετά διαφορετικά μετερίζια, ο Koubanezos απέκτησε, επιτέλους, το δικό του… σπίτι. Όχι πια «φιλοξενούμενος» σε διάφορα sites.

Ο Koubanezos «γεννήθηκε» το 2000 ως στήλη, σε ένα από τα ελάχιστα sites που υπήρχαν από τα τέλη των 90s. Ξεκίνησε η στήλη από το Sportnet.gr που τότε είχε… απέναντί του άλλες δύο πλατφόρμες που δεν υπάρχουν σήμερα: το Sportaction και το Sport (πρώην Sportline). Άλλες εποχές, πολύ πιο ρομαντικές.

Και με την παράλληλη άνοδο του στοιχήματος, ο αρθρογράφος καταπιάστηκε και με το στοίχημα.. Είτε μπροστάντζα, με στήλη, είτε μετέχοντας σε forum (είπαμε, άλλες εποχές), είτε με περάσματα από κάτι συνδρομητικά. Τα τελευταία χρόνια έμεινε μακριά από τα φώτα αλλά ήρθε η ώρα αυτά να ανάψουν. Για τα καλά.

Το δούλευε εδώ και καιρό ως ιδέα. Και όταν είδε ότι δημιουργείται μια καλή, δυνατή ομάδα, πείστηκε: είχε έρθει η ώρα για το Koubanezos.gr.

Στις 15 Ιουνίου 2020 ξεκίνησε αυτό το μαγικό ταξίδι. Και δεν είμαστε δα και λίγοι. Χέρια, πολλά χέρια. Χέρια με εμπειρία, χέρια με ταλέντο, χέρια με γνώσης. Συν, οι απαραίτητες συνεργασίες.

Δες ποιοι είμαστε.

 

Αλλοι θα φύγουν, άλλοι θα έρθουν, στόχος είναι το Koubanezos.gr να καθιερωθεί. Θα βρείτε στήλες, ενυπόγραφες ή μη, θα βρείτε ειδικά στοιχήματα, θα βρείτε μπάσκετ, ως και E-sports και σνούκερ θα διαβάζετε. Όπως και ειδησούλες και stories και, σταδιακά, θα προστίθενται περισσότερα.

Για ευχές, κατάρες, κριτική, αποθέωση, απορίες, ιδέες, ακόμη κι ένα CV ρε παιδί μου, στο [email protected]gmail.com.

Με άδεια νόμιμου συνεργάτη από την ΕΕΕΠ το koubanezos.gr

Το koubanezos.gr είναι από τις 1/11/2021 νόμιμα αδειοδοτημένο από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων.

Η ελληνική αγορά των τυχερών παιγνίων έχει περάσει, και διαδικτυακά πλέον, σε νέο καθεστώς ρύθμισης με 100% νόμιμη λειτουργία. Και, στον ενάμισι χρόνο λειτουργίας του, το koubanezos.gr εξασφάλισε Άδεια Καταλληλότητας Συνεργάτη κι έτσι, συμμετέχει δυναμικά πλέον στη ρύθμιση της αγοράς.

Άλλωστε το koubanezos.gr στηρίζει από την πρώτη μέρα λειτουργίας του το νόμιμο στοίχημα και, πλέον, και τις (αδειοδοτημένες από την Επιτροπή Παιγνίων, φυσικά) στοιχηματικές εταιρείες.

Το koubanezos.gr είναι πλέον νόμιμα αδειοδοτημένο από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, υπό την άδεια του δικτύου Sports Supremacy Network, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και με αριθμό αδείας HGC-000011-AFF.

Η νέα εγγραφή στις συνεργαζόμενες στοιχηματικές εταιρείες μέσα από τους affiliates εξασφαλίζει τον παίκτη το νόμιμο συμφέρον του.

Οι προσφορές*

Το koubanezos.gr σέβεται απόλυτα τους κανόνες λειτουργίας, όπως αυτοί ορίζονται από την ΕΕΕΠ και το νομικό πλαίσιο που έχει θέσει. Αν θέλετε να μάθετε για τις προσφορές* οποιασδήποτε εταιρείας, θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό στην εκάστοτε και να ενημερωθείτε αναλυτικά για το συγκεκριμένο τομέα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις